Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

Smyckes set Ullblomma

Online shop

I min shop hittar du handgjorda färgglada, ringar, örhängen och armband med mönster från möbler i ett gammalt hus i Tornedalen, min svenska hemort. Dessutom kan du fynda unikt design med nostalgiska fotomotiv eller fotade torkade växter inbäddade i harts och format till smycken. Inspirerad av det oändligt fina landskapet i Norrland, Lappland. Roliga illustrationer tryckta på vykort eller affischer som present. Ögonblick och berättelser formade till unika konstverk.

Smyckes set Ullblomma

smyckes set, ullblomma, grön
handgjorda örhängen och kedja, arctic plants
handgjord ädelstål kedja, ullblomma
små örhängen med växtmotiv, hantverk
handgjord kedja, ullblomma
handgjorda örhängen, ullblomma
hantverk, konst, ullblomma, lappland
100% eco friendly, smyckes ask
smyckes set, ullblomma, grön
handgjorda örhängen och kedja, arctic plants
handgjord ädelstål kedja, ullblomma
små örhängen med växtmotiv, hantverk
handgjord kedja, ullblomma
handgjorda örhängen, ullblomma
hantverk, konst, ullblomma, lappland
100% eco friendly, smyckes ask

Smyckes set Ullblomma

65.00

Smyckes set med örhängen och kedja, motiv ullblomma i en elegant smyckes ask.

Fotot på växten är tryckt på acrylglas och förseglad med konstharts av hög kvalité och utan lösningsmedel. Kedjan är gjord av ädelstål och ca. 45 - 50 cm lång. Kedjans berlock med en ullblomma på är ca. 2 cm stort. Gärna ändrar jag kedjan till den längd som passar just dig. Om du vill ha den i en annan längd skicka ett mejl till: info@annagabriele.com

Örhängena är gjorda av kirurgiskt ädelstål. Fotot med växten på är ca. 8 x 8 mm stort.

Smyckes asken är 100% eco friendly och FSC® certifierad.

Om du du har frågor eller vill påpeka något så hör gärna av dig till mig under info@anngabriele.com Jag svarar så snabbt som möjligt!

Priser ovan inkl. moms, frakt tillkommer:

Österrike:  € 4,-       //       EU:    € 7,-     (österr. posten)

För att få veta vad EURO priserna är i SEK besök gärna: http://www.valutaomvandlare.com

Jag tillverkar alla smycken för hand, därför tar det ca. 2 veckor innan du får hem smycket i brevlådan eller till ditt närmaste utlämningsställe. Om du skulle behöva kedjan snabbare, skicka gärna ett mail till info@anngabriele.com, ibland har jag en på lager och kan skicka den till dig direkt!

Eftersom varje smycke är unik kan den avvika lite från smyckena på bilderna.

Smyckena tål lite vatten och om du glömmer att ta av dem någon gång när du duschar, klarar de det lätt. Jag rekommenderar att inte bära dem när du simmar, badar, duschar eller håller på med vatten. Då kommer de att hålla längre. Eftersom jag gjuter smyckes berlockerna för hand med harts kan några vara lite ojämna eller ha små bubblor. Färgen på smyckena kan avvika lite i jämförelse med färgerna här på sidan eftersom olika upplösningar på dataskärmar kan förvränga färgerna.  

Quantity:
Köp

Inspirerad av det norrländska landskapet uppstod smyckeskollektionen `arctic plants`. Plantorna på smyckena har jag plockat, torkat, pressat och sedan fotograferat. Mintgröna färgen på några av smyckena påminner om norrskenet som lyser upp himlen i den mörka vinternatten. På vintern påminner växterna oss om sköna och varma sommardagar. De kan inspirera oss att stanna upp ett ögonblick och njuta av nuet, så som blommorna runt omkring oss.  

Dess unika ringar, kedjor och örhängen klär inte bara naturälskare! 


Vad kostar frakten?

Inom Österrike:  ink moms. :  €4,-  ,  EU:   €7,- . Jag skickar allt med den österr. posten. 

Får jag lämna tillbaka varan?

Självklart, skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så får du pengarna tillbaka. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105 , 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten. 

Får jag byta varan?

Det går bra! Skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så skickar jag iväg den nya varan så snabbt jag fått tillbaka den du ville byta Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105, 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten.