Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

kedja Diwan

Online shop

I min shop hittar du handgjorda färgglada, ringar, örhängen och armband med mönster från möbler i ett gammalt hus i Tornedalen, min svenska hemort. Dessutom kan du fynda unikt design med nostalgiska fotomotiv eller fotade torkade växter inbäddade i harts och format till smycken. Inspirerad av det oändligt fina landskapet i Norrland, Lappland. Roliga illustrationer tryckta på vykort eller affischer som present. Ögonblick och berättelser formade till unika konstverk.

kedja Diwan

Berlock, grön, soffa, mönster, alpdal, bondhus
grön kedja i passande smyckes ask, presentidee
handgjord ädelstål kedja med ett grönt mönster från en soffa
kedja, ädelstål med mönster från en soffa i ett gammalt hus i tyrol
kedja ädelstål och grön i passande smyckesask
ädelstål, Anna Gabriele
Kopie von handjord kedja utav ädelstål med rund mönster berlock i olika färger
mönster från en soffa i ett gammalt hus i en alpdal i Tyrol
Berlock, grön, soffa, mönster, alpdal, bondhus
grön kedja i passande smyckes ask, presentidee
handgjord ädelstål kedja med ett grönt mönster från en soffa
kedja, ädelstål med mönster från en soffa i ett gammalt hus i tyrol
kedja ädelstål och grön i passande smyckesask
ädelstål, Anna Gabriele
Kopie von handjord kedja utav ädelstål med rund mönster berlock i olika färger
mönster från en soffa i ett gammalt hus i en alpdal i Tyrol

kedja Diwan

39.00

Fotot på mösntret från en soffa i ett gammalt hus i Tirol, Österrike är tryckt på acrylglas och förseglad med konstharts av hög kvalité och utan lösningsmedel. Kedjan är gjort av ädelstål och ca. 50 cm lång. Fotot med soffmönstret på är ca. 2,2 cm i diameter. 

Från att fotografera motivet till den färdiga kedjan gör jag allting själv.

Om du du har frågor eller vill påpeka något så hör gärna av dig till mig under info@anngabriele.com Jag svarar så snabbt som möjligt!

Priser ovan inkl. moms, frakt tillkommer:

Österrike:  € 4,-       //       EU:    € 7,-     (österr. posten)

För att få veta vad EURO priserna är i SEK besök gärna: http://www.valutaomvandlare.com

Jag tillverkar alla smycken för hand, därför tar det ca. 2 veckor innan du får hem smycket i brevlådan eller till ditt närmaste utlämningsställe. Om du skulle behöva kedjan snabbare, skicka gärna ett mail till info@anngabriele.com, ibland har jag en på lager och kan skicka den till dig direkt!

Eftersom varje kedja är unik kan den avvika lite från kedjan på bilderna.

Kedjan tål lite vatten och om du glömmer att ta av den någon gång när du duschar, klarar den det lätt. Jag rekommenderar att inte bära den när du simmar, badar, duschar eller håller på med vatten. Då kommer den att hålla längre. Eftersom jag gjuter kedje berlockerna för hand med harts kan några vara lite ojämna eller ha små bubblor. Färgen på kedjan kan avvika lite i jämförelse med färgerna här på sidan eftersom olika upplösningar på dataskärmar kan förvränga färgerna.  

Quantity:
Köp

Eftersom jag är uppvuxen mellan och med två kulturer, ville jag även göra en smyckeskollektion med rötterna i Tirol. Jag älskar de gamla bondgårdarna i alpdalarna. Soffor, bordsdukar, köksbänkar och serveringsbord som har upplevt så mycket att de skulle kunna berätta den ena eller andra skrönan. Smycken med gamla dialektnamn som berättar historier om kor, varma alpvindar, mysiga vardagsrum och serveringsbord fyllda med hemmagjord sylt. 

Eleganta ringar, armband, kedjor och örhängen med mönster från Tirol, som man kan bära även till vardags. 


Vad kostar frakten?

Inom Österrike:  ink moms. :  €4,-  ,  EU:   €7,- . Jag skickar allt med den österr. posten. 

Får jag lämna tillbaka varan?

Självklart, skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så får du pengarna tillbaka. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105 , 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten. 

Får jag byta varan?

Det går bra! Skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så skickar jag iväg den nya varan så snabbt jag fått tillbaka den du ville byta Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105, 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten.