Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

armband Equisetum

Online shop

I min shop hittar du handgjorda färgglada, ringar, örhängen och armband med mönster från möbler i ett gammalt hus i Tornedalen, min svenska hemort. Dessutom kan du fynda unikt design med nostalgiska fotomotiv eller fotade torkade växter inbäddade i harts och format till smycken. Inspirerad av det oändligt fina landskapet i Norrland, Lappland. Roliga illustrationer tryckta på vykort eller affischer som present. Ögonblick och berättelser formade till unika konstverk.

armband Equisetum

armban åkerfräken handgjord
handgjort armband equisetum
handgjort armband equisetum i fin smyckes ask
armband ädelstål örter
armband skogsväxt equisetum
sommar armband equisetum
armband equisetum
armban åkerfräken handgjord
handgjort armband equisetum
handgjort armband equisetum i fin smyckes ask
armband ädelstål örter
armband skogsväxt equisetum
sommar armband equisetum
armband equisetum

armband Equisetum

36.00

Åkerfräknet är tryckt på acrylglas och förseglad med konstharts av hög kvalité och utan lösningsmedel. Armbandet är gjord av ädelstål och du kan ändra storlek på det. Fotot med växtmönstret på är ca. 1,4 cm i diameter. 

Från att fotografera motivet till det färdiga armbandet gör jag allting själv.

Om du du har frågor eller vill påpeka något så hör gärna av dig till mig under info@anngabriele.com Jag svarar så snabbt som möjligt!

Priser ovan inkl. moms, frakt tillkommer:

Österrike:  € 4,-       //       EU:    € 7,-     (österr. posten eller DHL)

För att få veta vad EURO priserna är i SEK besök gärna: http://www.valutaomvandlare.com

Jag tillverkar alla smycken för hand, därför tar det ca. 2-3 veckor innan du får hem smycket i brevlådan eller till ditt närmaste utlämningsställe. Om du skulle behöva armbandet snabbare, skicka gärna ett mail till info@anngabriele.com, ibland har jag ett på lager och kan skicka den till dig direkt!

Eftersom varje armband är unikt kan det avvika lite från armbandet på bilderna. 

Armbandet tål lite vatten och om du glömmer att ta av det någon gång när du duschar, klarar den det lätt. Jag rekommenderar att inte bära det när du simmar, badar, duschar eller håller på med vatten. Då kommer den att hålla längre. Eftersom jag gjuter armbands berlockerna för hand med harts kan några vara lite ojämna eller ha små bubblor. Färgen på armbandet kan avvika lite i jämförelse med färgerna här på sidan eftersom olika upplösningar på dataskärmar kan förvränga färgerna.  

Quantity:
Köp

Min kärlek till skog och örter inspirerade mig att göra smyckes kollektionen “äng och skog”. Jag älskar att vandra genom skogen en varm sommardag och att känna växternas lugn. De filigrana smyckena påminner mig om naturens helande kraft. Troll och andra skogs väsen som vi ofta glömmer bort men som vi ändå kan känna i de magiska skogarna.

Glöm inte bort att drömma!


Vad kostar frakten?

Inom Österrike:  ink moms. :  €4,-  ,  EU:   €7,- . Jag skickar allt med den österr. posten eller DHL. 

Får jag lämna tillbaka varan?

Självklart, skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så får du pengarna tillbaka. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105 , 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten. 

Får jag byta varan?

Det går bra! Skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så skickar jag iväg den nya varan så snabbt jag fått tillbaka den du ville byta Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105, 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten.