Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

armband Signe

Online shop

I min shop hittar du handgjorda färgglada, ringar, örhängen och armband med mönster från möbler i ett gammalt hus i Tornedalen, min svenska hemort. Dessutom kan du fynda unikt design med nostalgiska fotomotiv eller fotade torkade växter inbäddade i harts och format till smycken. Inspirerad av det oändligt fina landskapet i Norrland, Lappland. Roliga illustrationer tryckta på vykort eller affischer som present. Ögonblick och berättelser formade till unika konstverk.

armband Signe

handgjort makramee armband lila rosa grönt med mönster från en klänning i ett gammalt hus i Tornedalen Lappland Lainio
handgjort armband Signe med ett lila satinband
handgjort armband med ett lila satinband
handgjort armband med ett lila makrameband och ett mönster från en klänning i ett gammalt hus i tornedalen lappland lainio
mönster från en klänning i ett gammalt hus i Tornedalen Norrbotten Lainio Lappland
handgjort makramee armband lila rosa grönt med mönster från en klänning i ett gammalt hus i Tornedalen Lappland Lainio
handgjort armband Signe med ett lila satinband
handgjort armband med ett lila satinband
handgjort armband med ett lila makrameband och ett mönster från en klänning i ett gammalt hus i tornedalen lappland lainio
mönster från en klänning i ett gammalt hus i Tornedalen Norrbotten Lainio Lappland

armband Signe

35.00

Mönstret på armbandet Signe är från en klänning i ett gammalt hus i Lainio, Tornedalen.

Från att fotografera mönstret till det färdiga armbandet gör jag allting själv. Mönstret från klänningen är tryckt på acrylglas och förseglad med konstharts av hög kvalité och utan lösningsmedel. Berlocken med mönstret på är ca. 1,9 - 2,1 cm i diameter. Bandet på armbandet är mörklila och ett Makrameeband / Satinband, du kan ändra storleken på armbandet genom att dra i två knutar. Medaljongen med min logga är av ädelt stål och pärlorna är utav 925 sterling silver.  

Om du du har frågor eller vill påpeka något så hör gärna av dig till mig under info@anngabriele.com . Jag svarar så snabbt som möjligt!

Priser ovan inkl. moms, frakt tillkommer:

Österrike:  € 4,-      //       EU: € 7,-     (österr. posten)

För att få veta vad EURO priserna är i SEK besök gärna: http://www.valutaomvandlare.com

Jag tillverkar alla smycken för hand, därför tar det ca. 2 veckor innan du får hem smycket i brevlådan eller till ditt närmaste utlämningsställe. Om du skulle behöva armbandet snabbare, skicka gärna ett mail till info@anngabriele.com, ibland har jag ett på lager och kan skicka det till dig direkt!

Eftersom varje armband är unikt kan det avvika lite från armbandet på bilderna. Signe tål lite vatten och om du glömmer att ta av hen någon gång när du duschar, går det bra. Jag rekommenderar att inte bära hen när du simmar, badar, duschar eller håller på med vatten. Då kommer hen att hålla längre. Eftersom jag gjuter armbandsberlockerna för hand med harts kan några vara lite ojämna eller ha små bubblor. Färgen på armbandet kan avvika lite i jämförelse med färgerna här på sidan eftersom olika upplösningar av dataskärmar kan förvränga färgerna.  

Quantity:
Köp

Smyckeskollektionen `furniture` föddes ur mitt behov av att rädda underbara möbler i ett gammalt hus, som stått tomt i evigheter i min svenska hemort Lainio, ifrån att glömmas. Jag ville hitta ett sätt att låta dem leva vidare. Då uppstod idéen att fotografera de vackra mönstrena på möblerna och förvandla dem till unika smycken. Jag gillar tanken av att levandegöra designen på ett föremål som inte används mer i en annan form. 

Det blev färgglada ringar, armband och örhängen med historia. Mönstrerna från 60 och 70talet passar till varje outfit!

 


Vad kostar frakten?

Inom Österrike:  ink moms. :  €4,-  ,  EU:   €7,- . Jag skickar allt med den österr. posten. 

Får jag lämna tillbaka varan?

Självklart, skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så får du pengarna tillbaka. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105 , 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten. 

Får jag byta varan?

Det går bra! Skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så skickar jag iväg den nya varan så snabbt jag fått tillbaka den du ville byta. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105, 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten.