Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

armband, blad enkel

Online shop

I min shop hittar du handgjorda färgglada, ringar, örhängen och armband med mönster från möbler i ett gammalt hus i Tornedalen, min svenska hemort. Dessutom kan du fynda unikt design med nostalgiska fotomotiv eller fotade torkade växter inbäddade i harts och format till smycken. Inspirerad av det oändligt fina landskapet i Norrland, Lappland. Roliga illustrationer tryckta på vykort eller affischer som present. Ögonblick och berättelser formade till unika konstverk.

armband, blad enkel

handgjort makramee armband vitt med motiv av blad
armband med vitt satinband med blad
makrameeband vitt med fotomotiv av blad
handgjort armband med vitt satinband och motiv av blad arctic blad
handgjort makramee armband vitt med motiv av blad
armband med vitt satinband med blad
makrameeband vitt med fotomotiv av blad
handgjort armband med vitt satinband och motiv av blad arctic blad

armband, blad enkel

31.00

Fotot på bladet är tryckt på acrylglas och förseglad med konstharts av hög kvalité och utan lösningsmedel. 

Från att fotografera bilden till det färdiga armbandet gör jag allting själv. Eftersom varje armband är unikt kan det avvika lite från armbanden på bilderna. 

Berlocken med bladet på är ca. 1,5 cm i diameter. Bandet på armbandet är vitt och ett Makrameeband / Satinband, du kan ändra storleken på armbandet genom att dra i två knutar. Medaljongen med min logga är av ädelt stål.  

Om du du har frågor eller vill påpeka något så hör gärna av dig till mig under info@anngabriele.com Jag svarar så snabbt som möjligt!

Priser ovan inkl. moms, frakt tillkommer:

Österrike:   € 4,-      //       EU:    € 7,-        (österr. posten)

För att få veta vad EURO priserna är i SEK besök gärna: http://www.valutaomvandlare.com

Jag tillverkar alla smycken för hand, därför tar det ca. 2- 3 veckor innan du får hem smycket i brevlådan eller till ditt närmaste utlämningsställe. Om du skulle behöva armbandet snabbare, skicka gärna ett mail till info@anngabriele.com, ibland har jag ett på lager och kan skicka det till dig direkt!

Eftersom varje armband är unikt kan det avvika lite från armbandet på bilderna. 

Armbandet tål lite vatten och om du glömmer att ta av det någon gång när du duschar, klarar den det lätt. Jag rekommenderar att inte bära det när du simmar, badar, duschar eller håller på med vatten. Då kommer den att hålla längre. Eftersom jag gjuter armbandsberlockerna för hand med harts kan några vara lite ojämna eller ha små bubblor. Färgen på armbandet kan avvika lite i jämförelse med färgerna här på sidan, eftersom olika upplösningar av dataskärmar kan förvränga färgerna.  

Quantity:
Köp

Inspirerad av det norrländska landskapet uppstod smyckeskollektionen `arctic plants`. Plantorna på smyckena har jag plockat, torkat, pressat och sedan fotograferat. Mintgröna färgen på några av smyckena påminner om norrskenet som lyser upp himlen i den mörka vinternatten. På vintern påminner växterna oss om sköna och varma sommardagar. De kan inspirera oss att stanna upp ett ögonblick och njuta av nuet, så som blommorna runt omkring oss.  

Dess unika ringar, kedjor och örhängen klär inte bara naturälskare! 


Vad kostar frakten?

Inom Österrike:  ink moms. :  €4,-  ,  EU:   €7,- . Jag skickar allt med den österr. posten. 

Får jag lämna tillbaka varan?

Självklart, skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så får du pengarna tillbaka. Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105 , 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten. 

Får jag byta varan?

Det går bra! Skicka ett mail till mig, info@annagabriele.com och posta varan till mig inom 14 dagar efter att du fått den så skickar jag iväg den nya varan så snabbt jag fått tillbaka den du ville byta Min adress är Anna Gabriele Salchner, Dorfstrasse 26/ 105, 6092 Birgitz, Österrike. Du står själv för returfrakten.