Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Dorfstraße
Birgitz, Tirol,
Austria

+43 650 9101894

Bei Anna Gabriele, einem Designlabel, findest du handgefertigte Schmuckstücke & Illustrationen, die Erzählungen und Lebensmomente verkörpern. Entdecke deine eigene Kreativität bei meinen Workshops oder staune über handgemachte Kostbarkeiten in meinem Shop.

Om mig

Jag heter Anna Gabriele, konsthantverkare, smyckesdesigner & livskonstnär. Sen jag kan minnas har jag älskat konst och konsthantverk. Jag besökte kroki- och keramikkurser redan i tonåren, har studerat teater, film, konsthistoria och media på universitetet i Wien och har jobbat som dekoratör i tio år. Mina smycken är inte bara fina accessoarer, de är små unika konstverk med en historia i bagaget. Är du nyfiken? Titta in på min sida så får du veta mer.

Ohrstecker Ring  seitlich.jpg

Om mig

Jag heter Anna Gabriele, konsthantverkare, smyckesdesigner & livskonstnär. 

Sen jag kan minnas har jag älskat konst och konsthantverk. Det kreativa skapandet har alltid varit en viktig del av mitt liv. Redan som barn visste jag att jag kommer att bli konstnär. 

Jag besökte kroki- och keramikkurser redan i tonåren, har studerat teater, film, konsthistoria och media på universitetet i Wien och har jobbat som dekoratör i tio år. För något år sedan började jag organisera en årligen återkommande kulturfestival i Lainio, en by i Kirunakommun. Syftet var att stödja våra kulturella rötter och bygga broar mellan olika generationer och människor. 

Fascinerad av storytelling och de små unika, ofta inte greppbara ögonblicken i livet, försöker jag skapa nya former och experimentera med nya material för att ge dem en skepnad. Alla mina kreationer, i form av en ring eller ett vykort bär på en egen liten berättelse. Mina smycken är inte bara fina accessoarer, de är små unika konstverk med en historia i bagaget. Jag vill väcka associationen av att bära en historia på handen, inte bara en ring. Mitt mål är att bäraren av ett smycke, eller ägaren till en illustration, inte bara blir glad av att bära ett par vackra örhängen eller av att titta på en rolig illustration, utan att historian bakom smycket eller illustrationen gör den till något speciellt. Den kanske inspirerar till att föra vidare berättelsen eller hitta på en egen, som man förut förde vidare berättelser eller händelser muntligt. Den kanske inspirerar till att drömma om andra tider & platser.

Jag älskar att experimentera med nytt, skapa vackra och lite udda saker, ge människor orsak till att skratta eller förbluffas och att göra världen till en bättre plats. 

Jag hoppas att ni gillar min hemsida och att ni hittar en eller flera saker till er själva eller en present till någon ni håller kär!